از انتخاب بنیاد سعدی و این دوره سپاسگزاریم!
لطفاً قوانین مرتبط با دوره را با دقت مطالعه و سپس نسبت به ثبتنام نهایی و واریز وجه اقدام نمایید، با توجه به فرايند ثبتنام، امكان عودت هزينه ثبتنام بعد از واريز وجه به هيچعنوان وجود ندارد.
- «دورۀ مجازی غیرهمزمان روش تدریس زبان فارسی» دورهای با هدف آشنایی با مبانی و دانش به روز در زمینه روشهای تدریس زبان فارسی است.
- این دومین سری دوره است كه برگزار میشود. سرفصلهای و محتوای آن شبیه دوره قبلی است كه در سال 1399 برگزار شد. لذا افرادی كه در دوره قبلی شركت كرده و گواهی موفقیت دوره را كسب كردند، نیازی به شركت در این دوره ندارند.
- مخاطب دوره تمام علاقمندان به تدریس زبان فارسی به غیرفارسیزبانان هستند.
- تنها پیشنیاز دوره تسلط به زبان فارسی در سطح فوقمیانی است.
- هرگونه اطلاعاتی که در سامانه وارد میکنید، باید واقعی و مربوط به خودتان باشد. واردکردن اطلاعات مستعار ممنوع بوده و مسئولیت صحت اطلاعات جهت صدور گواهی موفقیت بر عهدۀ شما است.
- این دوره به صورت برخط غیرهمزمان اجرا میگردد و محدودیت زمانی خاصی جهت شركت در دوره در طول شبانهروز وجود ندارد.
- مدت دوره از یک هفته تا حداكثر 2 ماه پس از ثبتنام است. شرکتکنندگان موظف هستند در این مدت محتوا را مشاهده و در آزمون پایانی شركت كنند تا موفق به دریافت گواهی شوند. در صورت عدم شركت در آزمون پایانی پس از گذشت دو ماه از زمان ثبتنام، دسترسی فراگیر به آزمون پایانی مسدود خواهد شد و در نتیجه گواهی دوره برای شرکتکننده صادر نخواهد شد. در این شرایط هزینۀ ثبتنام عودت داده نخواهدشد.
- محتوای دوره شامل ویدئوهای تعاملی تدریس استاد، ویدئوهای نمونه تدریس استاد در محیط كلاسی، متنهای مرتبط با ویدئوها، منابع مرتبط با هر جلسه و سؤالهای طرح شده است.
- حق كپی و انتشار تکتک محتوای دوره، طبق قانون حق كپی (Copyright) برای بنیاد سعدی محفوظ است و نباید از محتوا یا ساختار فنی دوره در هیچ جای دیگر، بدون اجازۀ رسمی از بنیاد سعدی استفاده شود.
- لازم است شركتكنندگان ویدئوهای هر جلسه را به صورت كامل مشاهده و سپس در آزمون پایان جلسه شركت كنند.
- در هر جلسۀ آموزشی، در طول پخش هر ویدئو، تعدادی پرسش تعاملی جهت مشارکت و یادگیری بهتر فراگیر در نظر گرفته شدهاست.
- در سامانه، تالار گفتگو جهت پرسش و پاسخ شرکت کنندگان در پایان هر بخش تعبیه شده، لذا شرکت کنندگان موظف هستند شئونات اخلاقی را رعایت فرموده و صرفاً سوالات درسی مرتبط با موضوع همان جلسه را ارسال كنند. در غیر اینصورت بنیاد سعدی سوالات غیرمرتبط را حذف میکند.
- شرط نمایش محتوای هر جلسه، قبولی در آزمون جلسۀ قبل است و معیار قبولی در هر آزمون، کسب حداقل 75 درصد کل نمره است.
- آزمون پایان هر جلسۀ آموزشی شامل 7 سؤال است که فراگیر 5 دقیقه فرصت پاسخگویی به پرسشها را دارد. تعداد دفعات شرکت در آزمون پایان جلسات نامحدود است. همچنین، نتیجۀ آزمون پایان جلسات پس از اتمام هر آزمون، به همراه پاسخهای صحیح قابلمشاهده است.
- آزمون پایاندوره، پس از مشاهدۀ محتوا و كسب نمرۀ قبولی در آزمون همۀ جلسات آموزشی و شركت در نظرسنجی فعال میشود.
- آزمون پایاندوره شامل 45 سوال تستی از محتوای تمام جلسات آموزشی است.
- فراگیر فقط یک بار فرصت شرکت در آزمون پایاندوره را دارد و حداقل نمرۀ قبولی در این آزمون 70 است. اعطای گواهینامه منوط به موفقیت در آزمون پایانی است.
- فراگیر متعهد میشود شخصاً تمام دوره را بگذارند و در آزمون پایانی صرفاً از دانستههای ذهنی خود استفاده كند. بنیاد سعدی از بین شرکتکنندگان به صورت تصادفی و یا انتخاب شده، مصاحبۀ علمی همزمان به صورت ویدئویی توسط کارشناسان خود برگزار میكند.
- در صورت كسب شرایط قبولی، گواهی پایاندورۀ فراگیر حداكثر یك ماه پس از شركت در آزمون پایاندوره بهصورت الكترونیكی همراه با كد اعتبارسنجی از طرف بنیاد سعدی صادر میشود و در پیشخوان سامانه قرار میگیرد.
- گواهی صادرشده یک مدرک دانشگاهی نیست بلکه یک گواهی معتبر برای آموزش زبان فارسی به حساب میآید.
- در طول دوره پشتیبانی فنی و محتوایی، توسط تیم پشتیبانی فنی و محتوایی، با هدف حل مشکلات فراگیران به صورت رایگان صورت میگیرد.
- در گروه پشتیبانی صرفاً سوالات فنی مرتبط با دوره مطرح میگردد. لذا، از ارسال هر گونه مطلب دیگری حتی مرتبط با زبان فارسی خودداری فرمایید.
- با شرکت در این دوره میپذیرید که فراگیر این دوره هستید و در راستای اهداف دوره فعالیت و قوانین آن را رعایت میکنید.
امیدواریم از این دوره لذت ببرید!